Ingrid Rering workshops

Workshops

*Fotocredit: ‘Pearls of nature’ by Patrik Nygren is licensed under CC BY 2.0

Workshops

Onder de titel ‘Persoonlijk leiderschap’ geef ik een eendaagse workshop.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Heb je na een ingrijpende gebeurtenis het gevoel dat je belemmerd en geblokkeerd bent om weer vreugde te kunnen beleven in je leven? Herken je bij jezelf dat verlammende gevoel waardoor je niet verder komt? Vind je dat je te lang blijft hangen in een bepaald gevoel, waardoor er geen ruimte is voor de mooie dingen om je heen? Dan is de workshop hét middel om met de juiste handvatten weer je innerlijke kracht te (her)vinden.

Wat ga je ervaren?
In de workshop krijg je meer inzicht in wat je belemmert en verlamt in het leven. Wat zijn jouw overtuigingen die deze belemmeringen in stand houden? Je leert hoe je een bepaalde emotie die je belemmert, bijvoorbeeld angst of verdriet, op een zodanige manier integreert, waardoor er genoeg ruimte overblijft om te blijven bepalen wat je wilt in het leven.

In deze workshop ga je ervaren wat het is om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en de keuzes die je maakt. In deze workshop zul je je innerlijke kracht en de rust vinden om de regie van je leven (weer) in eigen handen te nemen.

Dit zijn de onderdelen die aan bod komen:

1. Wat zijn je belemmeringen en overtuigingen en welke plaats nemen die in?
2. Onderzoek naar de realiteit van de belemmerende emoties
3. Loslaten van zekerheden
4. Denken in uniciteit en loslaten van denken in hokjes
5. Authenticiteit van jezelf
6. Acceptatie, het is zoals het is
7. Ervaar je innerlijke kracht
8. 100% verantwoordelijkheid nemen

Tijdens de cursus doen we ervaringsgerichte opdrachten en oefeningen. Ik geef geleide meditaties, die bijdragen aan de verdieping van de ervaring.

Mens zijn en mens blijven!
Emoties en gevoelens, dat is juist wat ons menselijk maakt. Angst en verdriet horen net als vreugde ook bij het leven. Juist in deze tijd zijn we bezig om bepaalde gevoelens en dus het leven zelf controleerbaar te maken.

Is het leven controleerbaar en meetbaar? Kunnen we er zeker van zijn dat het leven precies verloopt zoals we het hebben uitgestippeld? Zijn er zekerheden in het leven? Kunnen we overal 100% zeker van zijn? Kan je invloeden van buitenaf beheersen? Kan je mensen om je heen veranderen? Het antwoord op elke vraag is ‘nee’. Maar één geruststelling, er is een zekerheid en die zekerheid ben JIJ! Het is zoals het is, maar jij bent degene die in staat is om keuzes te maken wat je ermee doet.

“Er is maar één deel van het universum dat je kunt veranderen en dat ben jij zelf”
~ Aldous Huxley

 

“Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is een keuze” ~ Dalai Lama

Wat heb je bereikt na deze workshop?
Na de workshop begrijp je veel beter waarom je bent zoals je bent, en waarom je handelt zoals je handelt. Je zelfinzicht is toegenomen, waardoor je in de toekomst beter in staat bent jezelf te herstellen. Je levenslust en zelfvertrouwen zijn toegenomen. Je bent krachtig en beter in staat grenzen te stellen en voor jezelf op te komen. De nieuwe inzichten geven je rust en geven je een enorme positieve boost.

Datum: vrijdag 9 september 2016
Tijd: 09.00 – 13.00 en 14.00 – 19.00
Locatie: Lijnbaansgracht 58A, 1015 GS Amsterdam
Tarief: € 195 (minimaal aantal deelnemers: 7)

De workshop is inclusief:
Syllabus                                  
25% korting op een individueel coachingsgesprek
Mijn boek ‘Weer boven water
Lunch
Koffie en thee
Borrelhapje en drankje

Interesse? Bel me op 06 – 26 057 777 of maak je interesse kenbaar via het contactformulier. Aangezien er een minimale deelname van zeven personen geldt, zal ik contact met je opnemen om te overleggen over een geschikte datum.