Ingrid Rering personal coaching

Coaching

Coaching

In ons leven krijgen we allemaal te maken met tegenslag, klein of groot. Een ongeval, het verlies van je baan, de dood van een dierbare. Zulke gebeurtenissen hebben een grote impact op je privéleven en werk, op jezelf als mens. Je wilt over voldoende veerkracht beschikken om tegenslagen te kunnen verwerken. Je hebt nu eenmaal geen invloed op wat er op je pad komt. Waar je wél invloed op hebt, is hoe je hiermee omgaat.

Na het verlies van mijn dochter, de beëindiging van mijn relatie, het verlies van mijn baan en het overlijden van mijn moeder heb ik in een periode van trauma- en vooral rouwverwerking gezeten. Op een gegeven moment heb ik mij afgevraagd: hoe ga ik verder en wat wil ik precies in het leven? Het verdriet en de pijn is een onderdeel van mijn bestaan, maar het mag niet mijn leven overnemen. Waar ik mij bewust van werd, is dat ik zelf verantwoordelijk blijf voor alle keuzes die ik maak. En door bewust nieuwe keuzes te maken, ervaar ik dat ik zelf invloed heb op de koers van mijn leven en werk. Ik heb leren loslaten wat vertrouwd, veilig en vanzelfsprekend leek te zijn. Voor de toekomst leerde ik nieuwe invalshoeken verkennen. Ik kan mijzelf nu beter leiden en sturen, ontwikkel meer persoonlijk initiatief en creativiteit, en voel een grotere betrokkenheid bij de dingen die ik doe.

Om veranderingen in je dagelijks handelen vorm te geven, moet je ontdekken wat je belemmert bij het realiseren van de door jou gewenste doelen. Hoe geoefender je daarin wordt, hoe beter je dit kunt toepassen als je dat nodig hebt. Zo ontstaat persoonlijk leiderschap. Bij dat proces kan ik jou helpen, in welke situatie je nu ook zit.

Doordat ik weet wat je meemaakt, kan ik je als geen ander begeleiden om de regie over je leven, privé en werk terug te krijgen.

Stel, je moet een berg beklimmen, een steile gevaarlijke klim. Bovenop de berg staan twee coaches, beide kunnen jou door middel van een walkie-talkie aanwijzingen geven om de berg te bedwingen. Coach nummer 1 staat op de top doordat een helikopter hem of haar daar heeft afgezet, hij of zij gaat zijn uiterste best doen om jou het juiste pad te laten kiezen. Coach nummer 2 staat op de top doordat hij of zij zelf de berg beklommen heeft, vaak de verkeerde weg is ingeslagen, maar uiteindelijk met veel doorzettingsvermogen de top heeft bereikt. Welke coach zou je kiezen om jou te helpen ook op de top te komen?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me weten via 06 – 26 057 777 of vul het contactformulier in.