Boek Weer boven water Ingrid Rering

Boek

Boek ‘Weer boven water’

Tien jaar na de tsunami in Thailand schreef ik het boek ‘Weer boven water’. Het gaat over de gebeurtenissen voor, tijdens en na de tsunami waarbij ik mijn dochter verloor. Het boek is te bestellen via bol.com, als paperback en e-book. Hieronder vind je een korte samenvatting van het 136 pagina’s tellende boek.

Een tsunami in Zuid-Oost-Azië kostte op tweede kerstdag 2004 aan 250.000 mensen het leven. In Thailand verloor ik mijn dochter Dominique. In dit boek vertel ik over haar leven, haar dood en mijn eigen zoektocht naar betekenisgeving in de jaren die volgden. Het waren tien zware, soms loodzware jaren: vanwege de leegte die Dominique achterliet, maar ook omdat mijn huwelijk na eenentwintig jaar stukliep, mijn lieve moeder overleed en ik mijn baan verloor. Dankzij mijn jongste dochter Isabelle, inmiddels eenentwintig, bleef ik overeind.

 

Nu, na tien jaar, kan ik zeggen dat alle obstakels in mijn leven mij ook veel hebben gebracht: waardevolle lessen over mijzelf, over verlies, schuld en rouw, maar ook over vreugde en kracht. Vooral het loslaten van het idee, dat het leven beheersbaar zou zijn, heeft mij geholpen en uit de verlammende greep van de angst gehaald. Mijn verhaal is in het bijzonder bedoeld voor mensen, die zelf een kind hebben verloren, of worstelen met een andere ingrijpende gebeurtenis in hun leven. Ik hoop, dat het hen iets van herkenning, troost of misschien zelfs raad kan bieden op hun weg.

Boek Weer boven water Ingrid Rering

Titel: ‘Weer boven water’
Auteur: Ingrid Rering
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 215 x 135 mm
Gewicht: 193 gram
Aantal pagina’s paperback: 136
ISBN: 9789402127058
Prijs eBook: € 6,95
Prijs gedrukte versie (paperback): € 17,95

Het boek is te bestellen via bol.com. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.