Ingrid Rering Reiki

Reiki

Reiki

Reiki is één van de oudste helingstechnieken die de mensheid kent. Het Japanse woord Reiki betekent universele levensenergie. Het is een natuurlijke en eenvoudige methode om energie over te brengen op mens, dier of andere levende wezens. De methode versterkt de levenskracht en brengt de energieën in het lichaam in balans. Deze natuurlijke helende energie stroomt in een krachtige en geconcentreerde vorm door de handen van de Reiki-gever. Om Reiki te leren geven heb je geen speciale krachten of gaven nodig. Iedereen kan het leren toepassen op anderen of zichzelf.

Reiki is geen geloof. Het is spiritueel van aard, maar er is geen geloof of geloofssysteem voor nodig om het  te leren gebruiken of ontvangen. Het mooie is dat het werkt, ongeacht of je er in gelooft of niet.

Ik heb zowel de cursus Reiki 1 als Reiki 2 gevolgd. Reiki eerstegraads richt zich vooral op de behandeling van lichamelijke klachten. Reiki 2 richt zich meer op het mentale vlak en de behandeling van psychische klachten.

Bel mij op 06 – 26 057 777 als je meer informatie wenst of benieuwd bent naar de mogelijkheden. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ik help je graag verder.