Ingrid Rering

Over mij

Over mij

Ik, Ingrid Rering (1963), ben onder eigen naam werkzaam als spreker, trainer en personal coach. Daartoe heb ik een reeks gespecialiseerde opleidingen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot coach aan de Alba Academie, de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master en NLP Master Coach aan de UNLP in Amsterdam en de cursussen Silva Mindcontrol, Hypnose en Reiki 1 en 2.
Een brede basis, maar de allerbeste opleiding is voor mij het leven zelf geweest.

In 2004 verloor ik tijdens de tsunami in Thailand mijn dochter Dominique. De jaren die volgden waren zwaar: vanwege de leegte die Dominique achterliet, maar ook omdat mijn huwelijk na eenentwintig jaar stuk liep, mijn moeder overleed en ik mijn baan verloor. Nu, jaren later, kan ik zeggen dat alle obstakels in mijn leven mij ook veel hebben gebracht: waardevolle lessen over mijzelf, over verlies, schuld en rouw, maar ook over vreugde en kracht. Vooral het loslaten van het idee, dat het leven beheersbaar zou zijn, heeft mij geholpen en uit de verlammende greep van de angst gehaald.

Met mijn eigen levenservaring en opleidingen wil ik graag anderen helpen. Heb je zelf een kind verloren, of worstel je met een andere ingrijpende gebeurtenis in je leven? Of zoek je een spreker met mijn kwaliteiten voor een evenement? Ik geef workshops en lezingen en ik treed op als personal coach.

Interesse? Bel mij op 06 – 26 057 777 of stuur een bericht via het contactformulier.