Ingrid Rering hypnose

Hypnose

Hypnose

99 procent van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. Hypnose is een effectieve manier om toegang te krijgen tot het onbewuste. En vanuit daar kun je gedrag, overtuigingen, gevoel en/of gedachten veranderen op dit onbewuste niveau.

Om je op deze manier te helpen, heb ik de (gecertificeerde) hypnose opleiding van UNLP gevolgd. In de NLP Master Practitioner heb ik al de fijne kneepjes geleerd van de Ericksoniaanse hypnose, wat vooral gericht is op NLP taalpatronen. In de speciale NLP hypnose opleiding heb ik mijn vaardigheden en kennis naar een hoger niveau getild. Ik ben in staat om mensen op een krachtige, snelle en respectvolle wijze onder hypnose te brengen. Ik heb een palet aan concrete hypnose technieken en vaardigheden tot mijn beschikking om (1) iemand onder hypnose te brengen en om (2) vervolgens het gewenste veranderwerk, met behulp van NLP technieken, in te zetten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over hypnose? Laat het mij weten. Bel me op 06 – 26 057 777 of vul het contactformulier in.